Manyetik Parçacık Maşonları ve Frenler

Manyetik Parçacık

Açıklama

MPB / MPC Serisi | POB / PO Serisi | PMC Serisi | PHC-R Serisi

Geniş çeşitlilikteki açma / geri sarma uygulamaları için bağımsız manyetik parçacık kavramaları ve frenler, çok düşük hızda ve elektronik kontrol uyumluluğunda sorunsuz çalışma sağlar.
Tork aralığı 2 lb.in. 578 lb.ft.
Şaft veya flanş montajı
Fan en büyük boyutlarda soğutuldu.
Anlık bağlantı ile hassas tork kontrolü!
Warner Electric Precision Tork manyetik parçacık kavramaları ve frenleri, mevcut geniş çalışma tork aralığı nedeniyle benzersizdir. Akıma bağlı tork neredeyse doğrusaldır ve çok hassas bir şekilde kontrol edilebilir. Manyetik parçacık kavramalarının ve frenlerinin benzersiz özellikleri, bunları gerilim kontrolü, yük simülasyonu, bisiklet / indeksleme ve yumuşak başlatma ve duruşlar için ideal kılar.

Ürün Özellikleri

Kayma hızından bağımsız tork – Tork, elektromanyetik alanın oluşturduğu manyetik parçacık zincirlerinden geçirilir. Tork, sadece devre akımına bağlı olarak kayma hızından bağımsızdır ve 0’dan (devre dışı) anma torkuna sonsuz değişkenlik gösterir.

Hassas bağlantı – Hassas Tork manyetik parçacık kavramaları ve frenler, hız ve hassasiyetle torku iletir. Parçacıkların alana tepkisi, neredeyse kontrollü olup, mükemmel kontrollü, sarsıntısız bir bağlantı sağlar.

Müşterinin belirttiği sözleşme – Katılım süresi çok aşamalı veya çok hızlı olabilir. Geçiş / ayırma dizisinin sıklığı ve torku, sadece kontrol devresinin kapasitesi ile sınırlıdır.

Aşınmayan parçalar yok – Tutmak veya aşınmak için sürtünme yüzeyi yoktur ve üniteler atmosferik veya diğer çevresel koşullardaki değişikliklerden etkilenmez.

Verimli / Kompakt tasarım – Boyut oranına ve düşük elektrik gücü tüketimine yüksek tork.

Çok yönlü montaj – Kolay montaj için uygun cıvata daire. Tüm boyutlar için montaj braketleri mevcuttur. Frenler, katı şaftlar ve delik boyunca kullanılabilir. Hemen hemen her hareket kontrol gereksinimini çözmek için yatay veya dikey olarak monte edilebilir.

Distribütör Öğesi – Raf kullanılabilirliği kapalı. Endüstri standardı boyutları ile değiştirilebilir.

Bilgi Alın

    Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Devamı