Hidrolik Lineer Aktüatör Yerini Elektrikli Lineer Aktüatörlere bırakıyor

Hidrolik Lineer Aktüatör Yerini Elektrikli Lineer Aktüatörlere bırakıyor

0 534

Hidrolikten Elektrikli Lineer Aktüatörler Dönüşüm

Modern dünyadaki teknoloji iş, iletişim ve yaşam kalitesinde ilerlemelere izin verdi; Dış mekan güç ekipmanı pazarı bir istisna değildir. Çim biçme makinelerinin hidrolik Lineer Aktüatör kullanımı yerine verimli olan elektrikli aktüatör kullanımı çevreye duyarlı olmasınaizin verdi. Elektrikli lineer aktüatörü içeren ekipman, özelleştirme, artırılmış performans ve daha düşük bakım maliyetlerinden yararlanır.

Dış Mekan Güç Ekipmanlarının Gelişimi

Günümüzün dış mekan güç ekipmanı (OPE), gelişen tüketici tercihlerine ve demografiye uyarlanmış özelleştirilebilir özelliklerle daha sessiz, daha temiz ve daha hafiftir. Çim biçme makinesi, endüstrinin geçen yüzyılda ne kadar ilerleme kaydettiğinin bir örneğidir.

İlk çim biçme makinesi 1830’larda patentlendi ve 1885’te Amerika yılda 50.000 çim biçme makinesi inşa ediyordu. Toplum daha fazla arazi, alan ve boş zamana doğru kayarken, parkların ve çimenlerin bakımı için bir talep getirdi. Atlı çim biçme makinesinden neredeyse bir yüzyıl sonra sıfır dönüşlü yarıçaplı çim biçme makinesinin icadına kadar, hem ticari hem de konut sektörleri 1900’lerin ortalarına doğru olgunlaşmaya devam etti ⅰ. Teknoloji patlamasından bu yana, günümüz biçme makinesi, kullanıcı konforu ve çevre bilinci için ilerlemeler kaydetmeye devam ediyor. Batarya ve elektrik alternatiflerinin azalan maliyetleri, üreticilerin bu bileşenleri yağ ve hidrolik öncüllerini değiştirmek için dahil etmelerini kolaylaştırdı.

Hidrolik ve Elektrikli ekipman

EPA, 2008 yılında çim biçme makinelerinin emisyonlarını düzenlemeye başladığından beri , dış mekan ekipman endüstrisi üreticiler için daha çevreci ve düşük maliyetli çözümler geliştirmeye devam etti. Bu, hidrolik kaldırma sistemlerinden elektrikli lineer aktüatöre geçişle örneklenmiştir. Elektrikli lineer aktüatörün basit tasarımı, tüm bir akışkan sisteminin yerini alabilir, bu da daha düşük bileşen ve bakım maliyetlerinin yanı sıra ilişkili risklerle sonuçlanır.

 

Elektrikli lineer aktüatör sistemi, ekipmanın mevcut güç kaynağına veya kontrollerine kolayca bağlanabilir. Özelleştirilebilir elektrikli aktüatör sistemi, konumsal geri bildirimi zorluk çekmeden entegre edebilir; kar üfleme ataşmanlarından traktör koltuğu konumlandırmasına kadar, elektrikli aktüatörün dış mekan ekipmanına dahil edilmesi için çok sayıda uygulama vardır. Kolayca kurulan bu ayarlar, ekipman operatörlerini daha rahat ve üretken hale getirir.

Elektrikli Lineer Aktüatör Uygulamaları

Elektrikli ve pille çalışan ekipmana olan talep arttıkça, makinenin özellikleri ve ilaveleri de buna uymalıdır. Hidrolik Lineer Aktüatör yerini elektrikli lineer aktüatörler kullanımı, çok çeşitli dış mekan güç ekipmanı uygulamaları için en iyi sonuçları sağlar.

Direksiyon ve Koltuk konumlandırma

Traktörler ve biçme makineleri için ayarlanabilir koltuk ve direksiyon seçenekleri ergonomiyi iyileştirir ve operatör yorgunluğunu azaltır.

  • Kesici bıçaklar

Bıçakların yukarı doğru kilitlenmesi

  • Biçme güvertesi

Biçme makinesinin elektrikli kaldırma / indirme

  • Kırpma torbası

Torbalayıcı entegre kontroller aracılığıyla açılabilir, eğilebilir, boşaltılabilir ve kapatılabilir

  • Yardımcı Araç

UTV boşaltma yataklarının basit ve kararlı elektrikle çalıştırılması

  • Kar püskürtme Elemanı

Burgu kutusu yüksekliğinin ve oluk açısının kolay değiştirilmesi

  • Havalandırıcı eki

Havalandırma silindirinin elektrikle konumlandırılması

MEPA TEKNİK Lineer  Aktüatör Çözümleri
MA1 Serisi

MA1 serisi lineer aktüatör sistemi, dayanıklı, uzun ömürlü bir çözüm gerektiren uygulamalar için tasarlanmıştır. Zorlu çalışma ortamları için özel olarak tasarlanmış MA1 endüstriyel lineer aktüatör, ağır iş makinelerinde, endüstriyel ekipmanlarda ve arazi araçlarında kullanım için idealdir.

 

hidrolik Lineer Aktüatör

 

 

 

 

 

 

MA2 Serisi

MA2 serisi, dayanıklılık için tasarlanmış ve zorlu ortamlara dayanabilecek bir dış mekan lineer aktüatörü olarak kabul edilir. IP69K koruması, yüksek basınçlı su jetlerinin yanı sıra toz ve diğer katı kirletici maddelerin girişine dayanmasını sağlar. MA2 ayrıca, dış boru boyunca kullanıcıların strok uzunluğunu ayarlamasına olanak tanıyan isteğe bağlı Reed anahtarlarına sahiptir. Gelişmiş hareket kontrolü ve doğruluğu için, MA2, uygulama gereksinimlerine bağlı olarak birçok farklı geri bildirim seçeneğine sahip özelleştirilebilir bir doğrusal aktüatördür.

 

hidrolik Lineer Aktüatör

TA2 ve TA2P Serisi

Hem TA2 hem de TA2P kompakt, sağlamdır ve belirli dış ortamlarda iyi performans gösterebilir. Daha güçlü bir motor, TA2P’nin kompakt boyutunu korurken 3500N’ye (787 pound) kadar yük oranlarını kaldırabilmesini sağlar. Hidrolik Lineer Aktüatör  motora ek olarak, TA2P doğrusal aktüatör, geri besleme sensörleri için çok sayıda seçenekle mevcuttur. TA2P lineer aktüatör için endüstri sertifikaları EN / UL60601-1’i içerir.

 

hidrolik Lineer Aktüatör

Limit Switch

Elektrikli lineer aktüatörün önemli bir bileşeni limit anahtarıdır: aktüatörü hasardan koruyan çok işlevli bir özellik. Limit anahtarları, güç devrelerini elektriksel olarak açıp kapatarak iç borunun tamamen uzatılmış ve geri çekilmiş konumunu kontrol eder. Bu anahtarlar, aktüatörü aşırı uzamaya veya aşırı geri çekilmeye karşı korur. Akımı kesmeye ek olarak, limit anahtarları, belirli bir pozisyona ulaşıldığında bunu belirtmek için açıldığında bir sinyal gönderecek şekilde de yapılandırılabilir.

Üstten kavramanın dikkate alınması gereken iyi bir güvenlik özelliği olmasına rağmen, bir limit anahtarı yerine kullanılmamalıdır. Motoru durdurmak için üstten kavramaya düzenli bağımlılık, aktüatöre önemli bir kuvvet uygulayarak hem motora hem de aktüatöre zarar verir. Zamanla bu, daha fazla bakım ve ekipmanın daha kısa kullanım ömrü ile sonuçlanacaktır. MEPA TEKNİK ’in tüm elektrikli lineer aktüatörlerinde limit anahtarı bulunur, bu da aktüatörü daha dayanıklı ve güvenilir hale getirir.

MEPA TEKNİK Elektrikli Lineer Aktüatör kullanımının sonucu

OPE pazarında artan elektrikli makine trendi, elektrikli bileşen parçaları için bir talep yarattı. Elektrikli lineer aktüatör, çok sayıda dış mekan güç uygulaması için hassas ayar sağlar. Ekipmanın üretkenliği en üst düzeye çıkarmasını ve uzun vadeli maliyetleri düşürmesini sağlamak için hidrolik bileşenlerin yerini alabilen basit ancak güçlü bir sistemdir. MEPA TEKNİK günümüzün makinelerini tamamlayan ve iyileştiren sağlam, güvenilir, tam entegre dış mekan lineer aktüatör sistemleri sağlamaya çalışmaktadır. MEPA TEKNİK  ürünleri hakkında daha fazla bilgi için web sitemizi ziyaret edin veya satış ekibimizin bir üyesiyle iletişime geçin.

 

 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Devamı