Diş Üniti İçin Lineer Aktüatör Çözümleri

Diş Üniti İçin Lineer Aktüatör Çözümleri

0 511

diş üniti

Lineer  Aktüatörlerle  Diş Hekimi Ziyaretinizi kolaylaşır.

Columbia Diş Hekimliği Okulu’ndaki bir araştırmaya göre, Amerika Birleşik Devletleri’nde yalnızca yaklaşık 30 milyon kişi endişe ve korku nedeniyle diş bakımından kaçınıyor . Ağız sağlığının genel sağlık açısından önemi ve etkisini düşündüğünüzde bu rakamlar şaşırtıcıdır. Hastaların endişeleriyle mücadele etme çabası içinde, birçok diş hekimi muayenehanesi diş üniti ile hasta konforuna yoğun bir şekilde odaklanmıştır.

Örneğin, diş üniti uygun şekilde konumlandırılması, diş hekimlerinin ve hijyenistlerin hastaları zamanında güvenli ve etkili bir şekilde tedavi etmesine olanak tanır. Elektrikli lineer aktüatörler, tıbbi cihazların ergonomik zorluklarını karşılamak için kullanılır. Aşağıdaki faydalı özelliklerinden dolayı diş hekimliği alanındaki tıbbi uygulamalar için çok uygundurlar:

  • Yüksek düzeyde hassasiyet
  • Kolay entegre tasarım
  • Yüksek kalite
  • Sessiz operasyon
  • Kolay programlanabilir
  • Son kullanıcılar için optimum konfor ve güvenlik
  • Düşük bakım
  • Kolay hareketlilik
  • Düşük voltajlı çalışma
  • Sızıntı riski yok

Diş üniti ürüne ek olarak, MEPA TEKNİK Lineer aktüatörleri çeşitli tıbbi uygulamalarda kullanılabilir. Ürünlerimizin tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak şekilde nasıl kullanılabileceği hakkında daha fazla bilgi için lütfen satış ekibimizle iletişime geçin!

TFS5: Hasta  Bakıcılar için Ergonomik Ayak Pedalı

 

tfs5 ayak kumandası-01

 

diş üniti

MEPA TEKNİK, hastanelerdeki hasta bakıcıların sıkı çalışmasını kabul ettiğinden, mühendisimiz TFS5 ayak pedalını geliştirdi.

Hastane yatağı, diş hekimi koltukları, evde bakım, ameliyat masaları, tedavi koltukları ve muayene masaları gibi tıbbi cihazların kolayca yönetilmesini sağlayan kablolu veya kablosuz bir kumandadır. IEC60601-1 ve IEC60601-1-2 gibi tıbbi sertifikalara ve toz ve su için IP54 korumasına sahiptir.

Kablosuz TFS5 ayak pedalı, MEPA TEKNİK’ın TC14, TC21 gibi kontrol kutusuyla kullanılmak üzere tasarlanmıştır.

Pratik, ayak pedalı pedala basarak hastanın yüksekliğini, koltuk başlığını, ayak dayamasını ayarlar. 4 düğmenin programlanması, özel ihtiyaçlara göre özelleştirilebilir. Ayak pedalının rengi mobilyalarınıza uyabilir: gri, beyaz veya siyah renklerde mevcuttur.

Bu kontrol, özellikle bakıcılar olmak üzere kullanıcıların konforunu artırır. Hastanın pozisyonunu ayaklarıyla kolayca yönetebilirler, böylece başka bir şey hazırlamak için serbest ellerini kullanabilirler.

TFS5’imiz ile operatör yorgunluğunu azaltın ve onlara daha iyi bir konfor sunun.

 

 

 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Devamı