Engelli Araçlar İçin Otomasyon

Engelli Araçlarında Otomasyon

0 704

Engelli Araçlarında Otomasyon

Engelliler için hareketlilik çözümleri bulmak, bireyin evinde bitmiyor. Neyse ki, kamusal alanlar hareket kabiliyeti kısıtlı kişiler için giderek daha erişilebilir hale geliyor. Engelli Araçlar ulaşım yöntemlerinin ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlanması da aynı derecede önemlidir. Elektrikli lineer aktüatörlerin araçların donatılmasında muazzam bir yardımcı olabileceği yer burasıdır.

Elektrikli lineer aktüatörlerin mümkün kıldığı engelli araçlarındaki uygulamalardan bazıları şunlardır:

  • Tekerlekli sandalye / Scooter Asansörleri

Engelli araçlar genellikle ağır ve hantaldır. Bir kişinin aracına bir asansör taktırmak, kullanıcı için seyahat etmeyi kolaylaştırmak için tek mantıklı çözümdür. Elektrikli  lineer aktüatörler, kişinin hareketlilik cihazını bir araca kaldırma işlemini daha sorunsuz, daha sessiz ve daha verimli hale getirir.

tekerlekli sandalye için platform

  • Platform Asansörleri

Engelli araçlar, scooter veya tekerlekli sandalyeleri bir araca taşırken ekstra bir güvenlik katmanı sağlayan platform asansörleri için de söylenebilir. Bu kaldıraçlar, kolay taşıma için arkaya monteli platformu sabit bir şekilde yükseltir ve alçaltır.

  • Engelli Araç Rampaları

Katlanabilir rampalar, araca kolay çıkış / giriş sağlamak için tekerlekli sandalye rampasının katlanmasından veya açılmasından sorumludur.

engelli araç için rampa

  • Otomatik kapılar

Elektrikli lineer aktüatör tarafından otomatik olarak çalıştırılan bir kapı, yumuşak ve etkili bir harekete sahiptir. Bu, engelli araçlar için kullanıcılarına araçlarına girmek veya araçlardan çıkmak için gerçekleştirmeleri gereken etkinliği azaltarak yardımcı olur.

  • Kaldırım kenarı asansörleri

Bu tip asansörler, elektrikli lineer aktüatör için ideal bir uygulama olan bir vinç aracılığıyla engelli araçlar taşınır. Bu cihazı kullanarak, kullanıcı cihazını araca bitişik olarak konumlandırabilir, kenetleme cihazını bağlayabilir ve cihazın taşınmasını başlatmak için bir düğmeye basabilir.

kaldırım kenarı kaldırıcı

  • Elektrikli yan basamaklar

Bunlar, bir engelli araçlar girip çıkmanın başka bir alternatifidir. Elektrikli doğrusal aktüatörler, bu adımların içeri ve dışarı katlanmasına yardımcı olabilir.

En iyi sonuçları alabilmek için ürününüzü satın alacağınız doğru firmayı seçmek de önemlidir. MEPA TEKNİK , dünya çapında endüstriyel, mobilya, medikal ve engelli araçlar pazarları için en iyi ürünleri üretmeye yardımcı olmak için yenilikçi çözümlerde uzmanlaşmış küresel bir ekipten yararlanan, elektrikli lineer aktüatörlerin endüstri lideri bir sağlayıcısıdır. Doğru teknolojinin kullanılmasıyla herhangi bir sorunun gerçekten çözülebileceğini ve pnömatik ve hidroliklerden daha fazla büyüyen uygulamalarda drop-in değiştirme, özelleştirilebilir elektrikli lineer aktüatörlerin sürekli olarak kullanıldığını anlıyoruz. MEPA TEKNİK , rekabetçi fiyatlarla en yüksek kalitede, özelleştirilebilir bileşenleri sağlamaya çalışır. Daha fazla bilgi için bugün bizi MEPA TEKNİK ‘da çevrimiçi olarak ziyaret edin.

 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Devamı