MA Elektrikli Lineer Aktüatörler: Endüstriyel Ekipmanlarınız İçin Güç ve Performans

1 2.376

 

T-Smart

Endüstriyel otomasyon: Ekipmanınıza hızlı hareket ve hassas ayar sağlayacak, entegrasyonu ve kullanımı kolay T-Smart endüstriyel elektrikli aktüatörleri keşfedin! MEPA TEKNİK, MA serisi T-Smart elektrikli lineer aktüatörlerimizle Endüstri 4.0’ı destekler. Sağlam ve güçlü, sıkıcı ve hatta tehlikeli görevlerde insan müdahalesi ihtiyacını sınırlayarak endüstriyel verimlilik, üretkenlik, kaynakların optimizasyonu ve güvenlik açısından endüstrinin gereksinimlerini karşılayacaktır.

Öte yandan, elektrikli ayar, ekipmana daha yüksek bir ergonomi seviyesi vererek, kullanıcıların duruşlarını iyileştirmelerine ve sırt ağrısı ve diğer kas-iskelet sistemi rahatsızlıklarını, genellikle devamsızlık ve motivasyon eksikliği kaynaklarını önlemelerine olanak tanır.

Elektrikli lineer aktüatörler, uygulama performansını, çalışma ortamlarını ve insan sağlığını iyileştirir.

Elektrikli lineer aktüatörlerimiz 8.000 N’ye kadar yük kapasitesi sunar. Yüksek kaliteli ekstrüde alüminyumdan tasarlanmış ve yüzde 25 görev döngüsü ile endüstriyel uygulamalar için çok uygundur. 12 V, 24 V ve bazıları 36 VDC ile çalışabilirler. MA1 elektrikli aktüatör 110 V veya 220 V AC ile de çalışabilir.

20 mm ila 1.000 mm strok aralığına sahiptirler ve uygulamanızın ihtiyaçlarına mükemmel bir uyum sağlarlar. Boyutları, bir sisteme entegre edilmelerini kolaylaştırır, ancak daha az güçlü değildir.

T-Smart aktüatörlerimiz IP66 ve/veya IP69K ile donatılabilir, bu da onları zorlu endüstriyel ortamlarda özellikle verimli hale getirir. Ayrıca kontrol kutusuna geri bildirim için çeşitli konum sensörleri ve daha da fazla performans için çeşitli güvenlik işlevleri ile donatılabilirler.

MA5 elektrikli aktüatörü, tozdan korumak ve sızdırmazlığını artırmak için isteğe bağlı bir gres haznesine sahiptir.

Endüstriyel elektrikli lineer aktüatörler: MA serisi

T-Smart

 

Akıllı hareket için T-SMART yeniliği

Yepyeni akıllı elektrikli aktüatörlerimiz MA2T ve MA4, T-SMART işleviyle donatılmıştır. Bu yenilikçi özellik, 8 adede kadar aktüatörün kolayca programlanıp senkronize edilmesini sağlar. Strokları ve hızları, çeşitli güvenlik cihazlarının entegrasyonuna ve programlanmasına ve ayrıca T-Smart aktüatörlerin durumunun gerçek zamanlı olarak izlenmesine olanak tanıyan basit bir bilgisayar programı aracılığıyla yapılandırılabilir. BUS iletişimi gerektiren uygulamalar için özelleştirilmiş hizmet sunuyoruz.

MEPA TEKNİK, endüstriyel ekipman üreticilerine, çoğu kontrol sistemiyle uyumlu, UL73 ve EMC sertifikalı kaliteli elektrikli hareket cihazları sağlar. Strok, hız, yük kapasitesi, program, koruma, ataçmanlar ve kablo uzunluğunu sizin spesifikasyonlarınıza göre uyarladığımızdan, uygulamanın ihtiyaçlarına göre yüzde 100 özelleştirilebilirler.

Her türlü endüstriyel ve tarımsal uygulama için uygundurlar! Özellikle şurada bulunabilirler:
  • Biçerdöverler,
  • Gübre serpme makineleri,
  • Tarım püskürtücüler,
  • Traktörler,
  • Üretim ve montaj hatları,
  • Endüstriyel veya tarımsal faaliyetler,
  • Kapıları açma ve kapama,
  • Kapaklar,
  • Kavalandırma ve gölgeleme sistemleri,
  • Forklift ve kaldırma masaları gibi intralojistik ekipmanlar,
  • Sis makineleri, aydınlatma kuleleri, kaldırma platformları vb. gibi inşaat makine ve ekipmanları.

Elektrikli lineer aktüatörler, hidrolik ve pnömatik sistemlere iyi bir alternatiftir. Akışkan sızıntısı veya kompresörle ilgili diğer sorunlar riski yoktur, bakım gerektirmezler ve uzun ömürlüdürler.

Otomasyon projenize başlamak ister misiniz? Satış departmanınızla iletişime geçin!

 

 

 

1 yorum
  1. veli çakmak diyor

    Sayın yetkili
    bizim 200 kg kaldırma kapasiteli 20 – 25 cm açılabilir . lineer motorlara ihtiyacımız olacaktır. İhtiyacımız olan motorlar için bilgi almak istiyorum.

    Saygılarımla
    Veli Çakmak

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Devamı