TA38 Lineer Aktüatör : Mobilya Uygulamaları İçin Eşsiz Bir Performans

0 2.185
TA38: Mobilya Pazarında Eşsiz Bir Performans

Yeni son kullanıcıların ihtiyaçlarını anlamak ve bunlara uyum sağlamak bir önceliktir ve hem yenilikçi hem de mevcut yaşam tarzlarına uygun teknolojiler oluşturmak için bir ön koşul haline gelir. Hastanede veya evde, tüm cihazlar gittikçe daha otomatik, tasarımlı ve kompakttır. Konfor ve kullanıcıların ihtiyaçları ön plana çıkıyor. Kompakt, hafif ve sessiz bir elektrikli lineer aktüatör olan TA38 elektrikli lineer aktüatörü geliştirdiğimiz düşüncemiz, gereksinimleriniz, teknik kısıtlamalarınız ve kullanıcı refahınızla ilgilidir.

Yenilikçi, yüksek performans seviyesine sahiptir: oranı / ağırlığı / gücü, elektrikli lineer aktüatörler pazarında benzersizdir.

TA38 elektrikli lineer aktüatör genel özellikleri

TA38, mobilya pazarında hızla referans olacak birçok özelliğe sahiptir:

Güç: itme / çekme durumunda 1.500N

Hızı: 1.500N’nin altında 7.9mm / s

Kompakt: Kurulum boyutu: 160 mm ve strok: 20 ~ 200mm

Hafiflik : 100mm strok için 600g

Sessiz: ≤ 56 dB

TA38, konumsal geri bildirim ve hassas ayarlara izin veren Hall sensörleri ile donatılabilir. Ayrıca IP66’ya kadar korumayla da temin edilebilir, bu da tıbbi gereksinimlere uygun olmasını sağlar.

Bu, ev ekipmanlarını optimize etmek için ideal çözümdür. Bu uygulamaların kapsamlı olmayan listesini öğrenin:

Mobilya ekipmanı için TA38 elektrikli lineer aktüatör
Karavan

Karavanlar sınırlı alanlara sahiptir, bu nedenle kompakt elektrikli lineer aktüatörlere ihtiyaç duyarlar.

Kompakt ve hafif TA38  , bu tür araçlar için birçok önemli avantaja sahiptir. Daha fazla konfor ve optimize edilmiş alan için birçok uygulama bu son yenilikle donatılabilir.

MUTFAK

Modern mutfakta estetik ve işlevsellik önceliklerdir. Elektrikli lineer aktüatörler özellikle egzoz davlumbazlarının havalandırma ve açma sistemleri ile ilgilidir. Kompakt, estetikten ödün vermez ve daha modern bir çözüm sağlar.

KOLTUKLAR ve YATAKLAR

Koltuklar ve yataklar, koltuk arkalığını hızlı, sessiz ve pürüzsüz bir şekilde ayarlamak için TA38 elektrikli aktüatör ile donatılabilir.

KANEPELER

Karavanların ötesinde, ev mobilyaları pazarı TA38  aktüatör ile de optimize edilebilir.

Bacaklarını veya sırtlıklarını ayarlayabilir. Kompakt boyutu, en yeni mobilya pazarı gereksinimlerini karşılamak için minimalist tasarımın korunmasını sağlar: kompaktlık ve pratiklik!

Mevcut projeleriniz var mı? Herhangi bir özel tavsiye almak için satış ekibimizin bir üyesiyle iletişime geçin!

 

 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Devamı